Wanneer starten met afvallen moelijk is, kan het helpen om tijdelijk een eiwitrijk dieet te volgen. Afvallen met Hippro-dieetproducten is gebaseerd op het eiwitdieet. Het gewichtsverlies wordt verkregen door vetten en suikers te verminderen. Daarnaast bevatten de producten een grote hoeveelheid eiwitten die ervoor zorgen dat je spiermassa behouden blijft en je geen last hebt van een hongergevoel. Op deze manier val je af en behoud je je streefgewicht.

Met Hippro-dieetproducten:

  1. Val je af en behaal je je streefgewicht.
  2. Eet je 4 tot 5 maaltijden per dag, dus je zal geen last hebben van een hongergevoel.
  3. Krijg je alle dagelijkse noodzakelijke voedingsstoffen binnen (door aanvulling van vitaminen, mineralen, sporenelementen, etc.).
  4. Wordt je vetverbranding gestimuleerd.
  5. Beschik je over gemakkelijk te bereiden maaltijden, die passen in iedere leefstijl.
  6. Heb je maaltijden als toast, muesli, pasta en aardappelpuree. Dus gemakkelijk en veel variatie. Je hoeft alleen nog maar groenten toe te voegen en geen extra inkopen meer te doen.
  7. Kies je voor gemak. Bestel de weekpakketten met menu’s, eenvoudige recepten en boodschappenlijst.

Hippro producten bevatten de beste kwaliteit eiwitten, wat invloed heeft op de wijze waarop je af zal vallen.
Naast dat de producten boordevol eiwitten zitten zorgt de goede smaak en de grote variëteit in producten (zoals toast, muesli, pasta, aardappelpuree en snacks) ervoor dat het dieet niet eentonig is en in iedere leefstijl past. Je kunt gewoon nog mee-eten met het gezin.
De Hippro producten zijn overal te bereiden en allemaal uitgebreid getest op goede smaak. Al vele mensen vielen succesvol af met het Hippro-dieetplan en boekte geweldige resultaten, óók op lange termijn. Je komt na het eiwitdieet niet sneller aan dan daarvoor, dit komt omdat ook tijdens je dieet je stofwisseling aan het werk blijft met het verbranden van de eiwitten. Dus heb je geen last van het jojo-effect!

Voor meer informatie over het Hippro dieet kijk op www.hippro.nl
Voor informatie over professionele begeleiding bij het eiwitdieet en een eventuele kortingscode neem contact op met Krista van Wolfswinkel via dietist@voedingsid.nl