Specialisaties

Er zijn veel ziektebeelden en aandoeningen die een relatie hebben met voeding. Een diëtist is opgeleid om alle vragen en klachten in relatie tot voeding te kunnen beantwoorden. Hierbij kunt u onder andere denken aan verhoogde bloeddruk, diabetes mellitus, verhoogd cholesterol, voedselallergieën , maag- en darmklachten en COPD. Maar voor bij een zwangerschap(swens), reflux (spugen) bij kinderen, zwangerschapsmisselijkheid of vegetarisch voedingsadvies kunt u ook bij Voedings id terecht. Maar ook de gedragsverandering die vaak nodig is om gezondheidswinst te behalen maakt onderdeel uit van het adviestraject.

Groepen waar Voedings id regelmatig advies aan geeft zijn:

  • kinderen en volwassenen met overgewicht die willen afvallen
  • mensen met verschillende soorten darmproblemen
  • mensen die als gevolg van ziekte veel zijn afgevallen (ondervoeding) en weer op gewicht willen komen of willen blijven

Jiske is een officiële Stippencoach, u kunt bij haar terecht voor begeleiding bij het Happy Weight Stippenplan. Met dit dieet mag u alles eten, u bepaalt zelf wat u eet. De Stippencoach geeft alleen aan hoe gezond (groene stippen) of minder gezond (oranje stippen) dat is. Het aantal stippen geeft aan of u teveel of te weinig eet. In het eerste gesprek ontmoeten wij elkaar. Vervolggesprekken en vragen kunnen – indien gewenst – met de digitale versie van het Stippenplan online plaatsvinden.
Omdat Jiske in de praktijk van Voedings id zelf geen clienten behandeld, kunt u een afspraak maken bij S Heeren Loo locatie Wekerom. Hier begeleid Jiske op de poli clienten die met het Happy Weight Stippenplan willen starten. Voor een afspraak kunt u bellen: 0800-3 55 55 55 (maandag tot en met vrijdag 8.00-20.00 uur).