Verwijzers

Op dit deel van de website staat alle informatie die voor u als verwijzer van belang is. Natuurlijk kunt u altijd contact met een van ons opnemen voor aanvullende informatie. Voedings id is aangesloten bij Huisartsen Utrecht Stad (HUS) voor diabetes en COPD ketenzorg.

Verwijzing

Wanneer kunt u een cliënt of patiënt doorverwijzen naar de diëtist? Kijk voor meer informatie over de verwijsmogelijkheden naar de diëtist op: www.artsenwijzer.info

Verwijsformulier

Wanneer u een cliënt of patiënt wilt doorverwijzen kunt u gebruik maken van het verwijsformulier van Voedings id. Deze kunt u uitprinten en ingevuld meegeven aan uw cliënt. Indien een huisbezoek gewenst is verzoeken wij u om dit aan te geven op het verwijsformulier. Bovenaan het verwijsformulier staan de contactgegevens van de praktijk vermeld. Op verzoek leveren wij een aantal verwijsformulieren bij u in de praktijk. Als u een patiënt verwijst, kunt u een ingevuld verwijsformulier meegeven of een eigen verwijsformulier.

Directe Toegankelijkheid Diëtetiek (DTD)

Sinds augustus 2011 is de diëtist is direct toegankelijk. Het is niet noodzakelijk een verwijzing aan de cliënt of patiënt mee te geven voor een behandeling door de diëtist. De diëtisten van Voedings id hebben de cursus Directe Toegankelijkheid Diëtetiek (DTD) gevolgd om de screening adequaat uit te voeren. Helaas vergoeden niet alle zorgverzekeraars de behandeling als de cliënt of patiënt zonder verwijzing naar de diëtist gaat. Om zeker te zijn dat de kosten worden vergoed, heeft een cliënt of patiënt dan ook een schriftelijke verwijzing nodig van de huisarts, specialist of tandarts.

Terugrapportage

Na het eerste consult ontvangt u van mij altijd een terugrapportage. In deze rapportage leest u de bevindingen en het behandelplan. Tevens zal er aan het einde van de behandeling een eindrapportage worden toegestuurd. Indien gewenst zal ik een toelichting geven op de rapportages.

Praktijklocaties en huisbezoeken

Er zijn twee locaties waar wij werkzaam zijn:

  • Gezondheidscentrum Mariahoek aan de Singel: Nicolaas Beetstraat 2a, 3511 HE Utrecht (zij-ingang van het gezondheidscentrum)
  • Locatie Dr. J.P. Thijsselaan 55 3571 GM Utrecht

Huisbezoeken behoren ook tot de mogelijkheden. Indien nodig, verzoeken wij u om dit aan te geven op het verwijsformulier.
Kijk voor de routebeschrijving hier.

Folders

Natuurlijk stelt Voedings id met plezier foldermateriaal (onder andere praktijkfolder) beschikbaar voor in uw wachtkamer. Mocht u het op prijs stellen, dan brengen wij graag het foldermateriaal bij u langs.

Contact

Indien u vragen heeft of wilt overleggen kunt u Krista bereiken op telefoonnummer 06-34402486 of per e-mail dietist@voedingsid.nl. Of ga direct naar het contactformulier.